Det Livfulde Liv

 Malene Aviaja GustafsenPSYKOTERAPI


Samtalerne foregår med stor respekt for, hvor du er i dit liv lige nu. Jeg vil møde dig nysgerrigt, åbent og omsorgsfuldt. Uanset hvad du har på hjerte.


Jeg har naturligvis tavshedspligt, og samtalerne foregår i en tryg atmosfære, hvor vi sammen finder ud af, hvordan du kommer videre.


Jeg arbejder eksistentialistisk og fænomenologisk. Dvs at vi tager udgangspunkt i dit levede liv, som det former sig her og nu. Vi kigger også tilbage, men med fokus på aktuelle udfordringer og vanskeligheder. Igennem terapien findes nye veje at gå, der giver mening, forandring og personlig vækst. Den fænomenologiske metode kaldes også oplevelsesorienteret.


BAGGRUND


Jeg har mange års erfaring som jordemoder og har en dybtfølt interesse for den mellemmenneskelige relation. Jeg ser den terapeutiske samtale som fødselshjælp for livsudfoldelse.


Jeg er eksamineret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i København. Det er en 4-årig kvalitetsgodkendt uddannelse, og metoderne er evidensbaserede.


Desuden har jeg deltaget i flere kurser i bl.a. tilknytning, traumeterapi og sexualitet og jeg modtager løbende faglig supervision.


Jeg arbejder også på deltid som jordemoder. Udover fødsler, varetager jeg omsorg for særligt udsatte og sårbare gravide, samt indgår i en del tværfagligt samarbejde med mange faggrupper.


Privat er jeg gift og mor til to hjemmeboende børn


PRAKTISK OG PRISER


Individuel psykoterapi 1 time: 650 kr

Første samtale halv pris

Aflysning senest kl 16 dagen før, ellers betales fuld pris for den aftalte tid.

Samtalerne foregår i et lyst og rart lokale på adressen:Nørregade 41

1162 København K

(gåafstand fra Nørreport St)


Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger

mobil: 28350828   /   mail: malene@gustafsen.net